Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת עקיצת הדבורה פרווה חגיגית
מכינים משתי שכבות של עוגת דבש עשירה עם מלית קרם וניל מפנק במרכז!
ציון
4.34
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
שירן חדד
ציוד
תבנית: בתבנית בקוטר 24/26 ס"מ
כוס: כוס שתייה חמה
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
3
שקיות
סוכר וניל
(30 גרם)
▢
1
כוס
שמנת צמחית
▢
¼1
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
▢
1
כוס
סוכר
▢
½
כוס
שמן
קרם וניל:
▢
2
חבילות
שמנת צמחית
(500 מ"ל)
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
ציפוי אגוזים/שקדים:
▢
5
כפות
סוכר
▢
1
כף
דבש
▢
1
כף
נס קפה
▢
3
כפות
שמנת צמחית
▢
מחמאה
(20 גרם )
▢
אגוזי מלך/שקדים פרוסים
(200 גרם )
אופן ההכנה
נחמם מראש תנור על חום בינוני (175 מעלות).
נטרוף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל.
נוסיף את שאר החומרים ונאפה בתבנית משומנת שלנו במשך 25-30 דקות - עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
הכנת הציפוי:
נמיס הכל בקלחת ונכבה את האש, ואז נוסיף את האגוזים הקצוצים.
הרכבת העוגה:
נחצה את העוגה ל- 2 ונמרח את הקרם או נזלף יפה.
לאחר מכן נסגור את העוגה ונשפוך מעל את הציפוי אגוזים ומכניסים למקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.