לרדד כל חלק ולאחר מכן לגלגל לצינור באורך 15 ס"מ לתת לנוח ל 10 דקות
לאחר 10 דקות להמשיך לגלגל לאורך של 25 ס"מ לגלגל בצורה שהקצוות תהיינה צרות והחלק האמצעי של הצינור יהיה שמן יותר כך שבקליעה תצא לכן חלה גבוהה לקלוע את החלה - ראו סרטון המחשה.
להניח בתבנית משומנת ומעל פיזרתי קמח תירס או סולת.
לכסות במגבת מטבח ולתת לנוח ל שעתיים או עד שהנפח הכפיל את עצמו.
לחמם תנור ל 185-190 מעלות להבריש עם חלמון שערבבתן עם כף חומץ לאפות ל 25 דקות או עד שקיבל צבע יפה.
הערות וטיפים
לכל קילו קמח כמות הביצים היא: 4 ביצים ו 2 חלמונים כמות המלח כף השמן להוסיף 1/4 כוס יותר הדבש להוסיף 2 כפות דבש יותר כמות המים כוס וחצי כף שמרים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.