Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגיות תמרים נימוחות מבצק פריך
עוגיות תמרים נימוחות ומפנקות. קלות להכנה וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול.
ציון
4.38
על ידי
32
דירוגים
באדיבות:
אופירה פחימה יחיא
המצרכים
▢
½1
חבילות
מחמאה
(300 גרם )
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
(תפוזינה)
▢
2
שקיות
סוכר וניל
(20 גרם)
▢
2
שקיות
אבקת אפיה
(20 גרם)
▢
1
כוס
שמן
▢
2
חלמונים
▢
¾
כוס
סוכר
▢
מלח
(קורט )
▢
1
קילו
קמח
▢
1
חבילה
ממרח תמרים
(400 גרם)
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180 מעלות.
כל הסוד של הבצק המחמאה חייבת להיות בטמפרטורת חדר כדי לא ללוש הרבה את הבצק.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה ללוש ולערבב ממש מעט.
מתקבל בצק נעים מאוד איך שהחומרים מתאחדים מיד לעצור את הלישה.
לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים כל חתיכת בצק לפתוח על נייר אפייה מקומח למלבן.
למרוח ממרח תמרים איכותי (רצוי נהר הירדן) ולפזר קינמון מעל.
לגלגל למעוך מעט את הרולדה , לסמן את העוגיות , לאפות עד להזהבה.
לפזר אבקת סוכר ולאכסן, ניתן להקפיא עד חודש בכלי אטום שעטוף בשקית.
הערות וטיפים
ניתן להעשיר - לקצוץ אגוזים ולהוסיף.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.