מטגנים במחבת עם שתי כפות שמן בצל עד שמזהיב.
מוסיפים את הכורכום והסילאן וממשיכים עד לקרמול.
להוסיף את הפרגיות הקצוצות, מלח ופלפל ומטגנים עד שצבע העוף משתנה.
בשלב זה מוסיפים את הפיצוחים, פירות היבשים, הכוסברה ושאר התבלינים .
מטגנים עד שהנוזלים מתאדים ונצנן את המלית.
נכין 2 עלי סיגר או 2 דפי פילו חתוכים לריבועים מרוססים עם ספריי שמן.
מניחים עלה סיגר, משמנים אותו בספריי שמן ולהניח מעליו עוד עלה משומן.
לשים מהמלית בקצה העלה ומגלגלים לרולדה - סגירת עלה סיגר.
נמשיך ככה לעשות עד גמר העלים.
2 עלים מלית סגירה! אין צורך בסגירה בקמח ומים מאחר ואנחנו לא מטגנים אותם אלא אופים!
בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את העלים ומברישים ביצה ושומשום.
מכניסים לתנור על חום 200 מעלות עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.
לחמם סילאן כדקה במיקרוגל, וכשהסיגרים מוכנים, להבריש אותם במעט ממנו.