Go Back
קציצות עוף בקלי קלות

קציצות עוף אווריריות בקלי קלות

קציצות עוף אווריריות ועשירות בטעמי ירק ותיבול שאי אפשר להפסיק לזלול! וגם מכינים בלי ביצים!
ציון 4.27 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: דורית כהן

המצרכים

  • 1 קילו עוף טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 7 שיני שום (כתושות)
  • 1 תפו"א (מגורד)
  • ½ כוס מי סודה
  • בצל (גדול)
  • 3 כפות פירורי לחם גריסיני
  • בהרט (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • בקערה להניח את העוף הטחון עם הפטרוזיליה הקצוצה, לגרד את הבצל על מגרדת.
  • לכתוש את שיני השום, לגרד תפוח אדמה אחד גדול ולסחוט מנוזלים, חצי כוס סודה.
  • להוסיף כף גדושה בהרט, מעט כמון פלפל שחור גרוס ומעט מלח.
  • לערבב טוב טוב , להניח לספיגת טעמים, ליצור קציצות קטנות ולטגן בשמן.

הערות וטיפים

אפשר גם לאפות בתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.