קחו את עלה הפילו ורססו אותו בשמן.
זכרו שדפי הפילו שמחכים בצד צריכים להיות מכוסים במגבת לחה.
הניחו את דף הפילו על משטח העבודה.
בעזרת האגודל יש לדחוף את הבצק מנקודת האמצע בתחתית כלפי מעלה.
יש לדחוף עד שמגיעים למעלה. תנועה זו גורמת לכיווץ בצדדים היוצר את צורת המניפה.
בעזרת האצבעות תמשכו כלפי מטה את הצדדים המקופלים ותסדרו את המניפה.
יש ליצוק מעט מהמילוי על החלק העליון של המניפה.
לסגור את הדפנות כאשר הן מכסות את המילוי ולהתחיל לגלגל.
כך תקבלו מניפות בצק פילו ממולא חזה עוף בעלות צורה מהממת.
הניחו את מניפות הבצק הממולאות על בתבנית עם נייר אפייה, רססו שמן ופזרו שומשום.
יש לאפות בתנור שחומן מראש ל 180 מעלות, עד להזהבה.