מרתיחים את הגוש בשר עם עלי דפנה, גרגירי פלפל אנגלי, כורכום ובצל שלם קלוף.
לאחר ריכוך הבשר בערך שעה וחצי תבדקו עם סכין ברגע שהיא ננעצת בבשר ללא התנגדות זה מוכן.
לסנן במסננת את מי הציר ולשמור כוס נוזלים.
לקרר את הבשר בטמפרטורת החדר.
לחתוך לקוביות ,לטחון במעבד מזון לדקה, כעת נוסיף את הפלפלים, השום, כוסברה ונטחן ביחד עם הבשר עד לקבלת תערובת פירורית.
נוסיף את התבלינים השמן וכעת לאט לאט נוסיף מציר הבשר (אפשר מים רגילים) עד שמקבלים תערובת יציבה להנחה על עלי הסיגר.
ניקח חבילה של בערך 6 עלי סיגר נחתוך לחצי לאורך וחצי לרוחב כך מתקבלים לנו 4 משולשים קטנים מכל עלה.
נכין דבק קמח 2 כפות קמח עם מעט מים לערבב עד לקבלת תערובת סמיכה.
נניח על כל משולש קטן ממלית הבשר שהצד של השפיץ למעלה והצד הרחב לפנינו נביא את הצדדים למרכז נגלגל וכשנגיע לשפיץ נמרח דבק קמח ונהדק.
נטגן בשמן עמוק וחם עד להזהבה.