Go Back
+ servings
סברינה בקלי קלות

עוגת סברינה קלה וטעימה בטירוף

מתכון לעוגת סברינה שמכינים בקלות. טעימה, מרעננת, מפנקת וחגיגית שחובה להכין בחג!
ציון 4.25 על ידי 29 דירוגים
כמות 18 יחידות
באדיבות: הגר דהן

ציוד

מידה: כוס חד פעמי חם
תבנית: גודל 24

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם (הלבנים הפשוטים)

להכנת הסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כפית רום

להכנת הקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף טוב.
  • בהדרגה מוסיפים: את השמן 6 חלמונים אבקת אפיה כוס קמח ופירורי לחם הלבנים (הסוג הפשוט ללא תיבול).
  • מערבבים היטב ומשמנים תבנית.
  • לאפות על חום 180 בערך חצי שעה.
  • נרתיח את מוצרי הסירופ - וכשהעוגה יוצאת להניח בצד ולהרטיב אותה עם הסירופ שהכנו.
  • נקציף את מוצרי הקרם וכשהעוגה מתקררת לצפות בקרם שהכנו.

הערות וטיפים

אל תפחדו להרטיב את העוגה עם כל הכמות שהכנו זה יוצא פצצה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.