בתחילה נשים את השמרים עם 2 כוסות המים וכף סוכר, נערבב ונחכה להתפחה.
אחרי התפחת השמרים נשים את הקמח ואת שאר המצרכים חוץ מהמלח נתחיל ללוש עד להטמעה הסדר ונערבב עד להטמעה.
כשהבצק נפרד מהדפנות נעצור ונפזר מעל את המלח ונשים שוב עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
נפזר מעט קמח ונתפיח כחצי שעה.
מורידים נפח ונרדד ונמרח חמאה רכה, נקפל כמו ספר ונרדד מעט ונכניס למקרר עטוף בניילון נצמד.
אחרי שעה שוב נוציא, נחצה ל-4 , נרדד ויוצרים רוגלעך או קרואסונים או רולדה.
נתפיח שוב על תבנית אפייה ואופים על 180 מעלות עד להזהבה.
נמרח סירופ, להכנת הסירופ נבשל את הרכיבים על הגז עד לקבלת סירופ.