Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחושה סופר קלה
לאוהבי התפוחים אחת העוגיות הכי טעימות, עוגת תפוחים וקינמון עם קראמבל פשוט משגעת!
ציון
4.44
על ידי
23
דירוגים
באדיבות:
שרה יוסף
ציוד
כוס חד פעמית קרה 200 מ"ל
2 תבניות אינגלישקייק או אחת גדולה
המצרכים
▢
½1
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
½
כוס
סוכר דמררה
▢
½
כוס
סוכר רגיל
▢
1
כוס
שמן
▢
3
תפוחי עץ גרנד סמית'
(הירוק או אדום (לחתוך לקוביות קטנות))
▢
3
ביצים
▢
½
כפית
קינמון
▢
½
כוס
אגוזים
(טחונים גס)
▢
½
כוס
צימוקים
▢
¼
כוס
מיץ תפוזים
▢
גרידת תפוז
▢
אפשרי מעל העוגה לשים:
▢
½
כוס
אגוזים
(טחונים גס)
▢
¼
כפית
קינמון
▢
1
כף
סוכר דמררה/רגיל
אחרי אפייה מומלץ לשים מייפל, או להכין שטרוייזל:
▢
50
גרם חמאה
▢
¾
כוס
קמח
▢
½
כוס
אגוזים
(טחונים גס)
▢
2
כפות
סוכר
▢
½
כפית
קינמון
אופן ההכנה
נכניס לקערה את כל המצרכים ונערבב היטב.
נשים בתבנית נייר אפייה ונוסיף את הבלילה. אפשרי לשים מעל העוגה לפני האפייה את האגוזים, קינמון וסוכר.
אחרי שהעוגה מוכנה, אפשר לשים מייפל מעל או מומלץ לצפות בשטרויזל.
להכנת השטרוייזל - נמיס חמאה, נוסיף קמח אגוזים וקינמון ונערבב היטב.
נפזר מעל העוגה לפני האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.