Go Back
רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל עשירה וטעימה, עם קצפת. עוגה פרווה קלה להכנה והכי טעימה שיש!
ציון 4.33 על ידי 46 דירוגים
באדיבות: פרח שחימוב

המצרכים

בלילה:

  • 4 ביצים (מופרדות)
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח (מנופה)

קרם:

  • 1 חבילה שמנת צמחית (500 מ"ל )
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
  • אחר כך נוסיף את כל שאר המצרכים שנותרו (כולל החלמונים) ונקציף על מהירות איטית עד שלא נשארו גושים.
  • אופים על חום 180 מעלות כ 10-15 דקות.
  • אחרי שהעוגה מוכנה נתחיל בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה) לפני שממלאים אותה בקצפת.
  • אחרי שתי דקות נחזיר אותה לצורתה המקורית וניתן לה להתקרר עד הסוף.

הערות וטיפים

ממליצה על שכבה דקה של ממרח לוטוס ומעל זה את הקצפת וניל!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.