מערבבים היטב את חומרי המרינדה, מכניסים את הפרגיות למשך כשעתיים, כדי שכל הטעמים ייספגו היטב.
בינתיים לוקחים תפוחי אדמה קטנים ומרתיחים עם הקליפה 10 דקות במים חמים ומסננים. את הבטטה קולפים, חותכים לרבעים ומשמנים עם מעט שמן זית.
מתבלים עם 3 כפות שמן זית, כפית פפריקה אדומה מתוקה, כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור. מעסים הכל.
מכינים תבנית עם נייר אפיה, שמים כל פרגית במרווח קטן, ומוסיפים את הבטטות ותפוחי האדמה, אופים על 190-200 מעלות עד שהנתחים משחימים והפרגית רכה ועסיסית משני הצדדים.