את הביצים מפרידים, להקציף את החלבון עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
את החלמונים והשמן לשקשק במזלג ,מוסיפים לחלבונים ומקציפים עד לאיחוד.
את הקמח והסולת מערבבים ביחד ומכבים את המיקסר, להוסיף לקרם בצורת עטיפה עד לאיחוד.
אפשר להכין בתבנית של 12 שקעים ,שעליהם מניחים ניירות קטנות לאפייה מרוססות בשמן.
על כל גומה נמזוג לא עד הסוף, משאירים טיפה מרווח לתפיחה.
נאפה בחום 170 מעלות ,עד שקיסם עץ יוצא יבש.
יש לצנן אותם היטב ולחלץ מהנייר ,את החלק העליון של הסברינה דהיינו הכיפה נחתוך בעזרת סכין.