בקערה להכניס את הקמח, סולת, אבקת אפייה.
בקערה אחרת נמיס במיקרוגל את החמאה והכוס שמן.
כשהחמאה נמסה לשפוך לתוך התערובת היבשים ונוסיף את הכוס מים הרותחים ונערבב עם כף בגלל העיסה החמה.
לאחר מכן נלוש ביד לעיסה אחידה (הבצק ייצא שומני וזה בסדר).
בקערה נוספת נכניס את האגוזים, קינמון, והסוכר ונערבב עם כף.
נחמם תנור מראש 180 מעלות.
נשטח בתבנית חצי מהבצק ונשטח לאורך כל התבנית במורה אחידה.
נפזר את התערובת האגוזים שהכנו בקערה.
מעל התערובת נשטח את החצי השני של הבצק בצורה אחידה מעל כל התערובת.
לחתוך למעויינים לפני האפייה.
ולהכניס לתנור למשך 40 דקות , נוציא מהתנור ונשפוך את הסירופ בעוד שהעוגיות חמות.