Go Back
עוגת תפוזים בחושה עם סוד קטן

עוגת תפוזים עם סוד קטן

עוגת תפוזים בחושה פרווה, טעימה וקלה עם סוד קטן שעושה הבדל גדול!
ציון 4.20 על ידי 35 דירוגים
באדיבות: אביבה ג'רופי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 4 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • קליפת תפוז
  • ½2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס מיץ סחוט
  • 1 כף תרכיז תפוזים של פריגת

אופן ההכנה

  • מקציפים 4 ביצים טוב טוב - מוסיפים כוס וחצי סוכר וממשיכים לערבב.
  • מוסיפים כוס שמן, קליפה של תפוז, שתיים וחצי כוסות קמח תופח עם כוס מיץ סחוט (מוסיפים לסירוגין פעם קמח ופעם מיץ).
  • ועכשיו הסוד הגדול: אחרי שמוסיפים את השמן שמים כף של תרכיז תפוזים של פריגת!
  • שופכים לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 50 דקות בערך (לבדוק אחרי 50 דק)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.