להניח בקערה אחת גדולה את גבינת השמנת הזיתים והגבינה הבולגרית המגורדת למעט הגבינה הצהובה.
בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, ולהוסיף להן את הקמח ולהמשיך בטריפה עד שאין גושים.
למזוג את בלילת הביצים עם הגבינות, להוסיף פלפל ולתת ערבוב טוב.
לקמח משטח ולחצות את בצק העלים לשניים ולרדד לגודל של תבנית התנור שלכם.
להניח בתבנית נייר אפייה ומעליו את הבצק.
למרוח על הבצק את מלית הגבינות ורק עכשיו לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת.
את השוליים להשאיר ריקות על מנת להדק את הבצק בסגירה.
עכשיו לרדד במשטח מקומח גם את החצי השני של הבצק ולהניח מעל שכבת הגבינות.
להדק טוב טוב את השוליים כדי למנוע זליגה של הגבינה בזמן האפייה.
את החלק העליון של הבצק כעת נחתוך לריבועים (על מנת שיהיה פתח אויר ויאפה כמו שצריך).
למרוח ביצה טרופה ושומשום לקישוט.
להכניס לתנור שחיממנו על 180 מעלות טורבו (קו עליון וקו תחתון) עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.