Go Back
לחם בית אוורירי

לחם בית רך אוורירי לשבת

לחם בית לא מתוק, רך ואוורירי שהכי קל להכין בבית שבקרוב תתחילו להכין כל שבת! מומלץ בחום!
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: הגר דהן

ציוד

מידה: כוס חד פעמי של שתיה חמה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • שמרים (50 גרם )
  • ½ כוס שמן
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • לערבב את המצרכים יחדיו וללוש היטב.
  • להתפיח למשך כשעה.
  • ליצור איזו צורה שבא לכם.
  • נתפיח שוב פעם על התבנית בערך למשך עוד חצי שעה.
  • נערבב בביצה עם נגיעה של מים ונגיעה של סוכר לטרוף היטב ולמרוח על הבצק.
  • נפזר שומשום ולתנור על חום 190 עד שמזהיב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.