מפרידים ב-2 קערות את חלבון הביצה לחוד ואת החלמון לחוד.
ממיסים את השוקולד עם השמנת מתוקה במיקרוגל ולאחר 2 דקות מוסיפים את גבינת השמנת לתערובת השוקולד ולהשאיר לעוד דקה במיקרו.
מוצאים את תערובות שהמסנו מוסיפים את החלמון לקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבון שהנחנו בקערה (מי שרוצה ואוהב מתיקות אפשר להוסיף 2 כפות סוכר סוויטאנגו בפולסים) עד לקבלת קציפה יציבה
את הקציפה מוסיפים לקערה עם השוקולד ב-2 שלבים כאשר מערבבים כל הזמן עד להטמעת הקציפה בשוקולד
מחממים תנור על 170 מעלות, משמנים תבנית קטנה קפיצית עגולה, רצוי עם חמאה, מעבירים את התערובות לתבנית ומניחים אותה על תבנית גדולה יותר בחלק האמצעי של התנור שבה שמים מעט מים
אופים למשך 20 דקות על 170 ועוד 25 דקות על טמפרטורה של 160. מכבים את התנור ומשאירים לעוד רבע שעה.
מוצאים את התבנית ומקררים, מכניסים להקפאה למשך 3 שעות נוספות (לא לוותר על זמן המקפיא).
לציפוי: ממיסים את השוקולד עם השמנת, מקררים ויוצקים על העוגה .
כעת מחזירים למקפיא לעוד שעתיים ומעבירים למקרר.