נערבב אגוזים עם קינמון, גרידת לימון וסוכר חום.
נניח עלה פילו על משטח נקי ונמרח בעזרת מברשת חמאה מומסת.
נניח עליו עלה נוסף וגם אותו נבריש בחמאה.
נסדר 3-4 כפות אגוזים בקצה אחד של הדפים ונגלגל לרולדה.
את הרולדה נניח בתבנית. אם הרולדה ארוכה מדי אפשר לחתוך את הקצוות ולשמור בצד.
אפשר גם לדחוס וליצור כיווץ בחלק העליון של הרולדה כדי שכולה תיכנס לתבנית.
עושים רולדות נוספות באותו אופן עד שהתבנית מלאה.
נמרח את כל הרולדות בחמאה מומסת מלמעלה.
נחתוך עם סכין חדה את הרולדות לחתיכות בקלאווה בגודל הרצוי, כי אחרי האפייה יהיה קשה לחתוך בצורה יפה.
נאפה בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהרולדות שחומות ויפות.
נכין סירופ סוכר: נשים את כל חומרי הסירופ בסיר קטן ונרתיח עד שהסוכר נמס לגמרי.
יוצקים את הסירופ על הבקלאווה איך שהיא יוצאת מהתנור