נערבב את מרכיבי הבצק - אפשר ואפילו מומלץ להוסיף טיפה חומץ.
נוסיף מים לפי הצורך (בערך כוס 1 חד פעמית חם מים) לאט לאט, עד לקבלת בצק נוח ואחיד.
נעטוף בניילון נצמד ונשאיר לנוח שעה.
נחלק את הבצק לכ-20 כדורים קצת יותר גדולים מכדור פינג פונג.
נשמן משטח עבודה ואת כל כדור בצק נרדד לעיגול שטוח. נשים כ-50 גרם מהמילוי ונסגור בצורת משולש.
נרפד תבנית בנייר אפייה, ונסדר את הגוז'גיז'ה עם רווחים, נבריש בביצה טרופה ונפזר שומשום מעל.
נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך חצי שעה או שהם משחימים.