Go Back
מתכון עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים קלה ועשירה

עוגת גבינה פירורים אמיתית! עשירה, אוורירית, מרעננת והכי טעימה שתכינו!
ציון 4.50 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס: חד פעמי 200 מ"ל

המצרכים

לתחתית ולפירורים:

  • 1 חבילה חמאה/מחמאה (200 גרם )
  • ½2 כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • ¼ כוס סוכר
  • 3 חלמונים

למלית:

  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 גבינת טוב טעם של טרה/גבינת שמנת (250 מ"ל)
  • 1 חבילה גבינה 5% (500 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¼ כוס סוכר

אופן ההכנה

הכנת התחתית והפירורים:

  • לערבב הכל ביחד לקבלת בצק רך.
  • לחלק את הבצק 3/4 לתחתית ו1/4 לפירורים.
  • לשים בתבנית נייר אפיה לשים את 3/4 הבצק ולהדק לחורר עם מזלג לאפות 180 מעלות.
  • את הרבע בצק לרדד להניח בתבנית על נייר אפיה לחורר עם מזלג ולאפות. לצנן היטב.

הכנת המלית:

  • להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג ולהוסיף בסוף גבינות.
  • לשים על התחתית ומעל לפורר את הפירורים ולהכניס למקרר להתייצבות לכמה שעות.
  • את התחתית לאפות בתבנית 24 או תבנית מרובעת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.