Go Back
+ servings
פנקייק אוורירי

מתכון פנקייק הכי אוורירי ועבה שתכינו

מתכון פנקייק אוורירי ועבה במיוחד עם סוד מושלם שיהפוך אותם לגבוהים ותפוחים, רכים ועשירים במתיקות ממכרת. מושלמים לאירוח מרשים עם רטבים מתוקים, פירות טריים או שבבי שוקולד מענגים
ציון 4.73 על ידי 11 דירוגים
כמות 12 פנקייקים
באדיבות: נופר שמחון נאור

ציוד

טבעות רינג או מחבת פנקייק / מחבת קטנה

המצרכים

  • 1⅓ כוסות קמח תופח (190 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 מ"ל חלב
  • 3 כפות שמן
  • חמאה או שמן לשימון המחבת

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים היבשים. בקערה נוספת, טורפים את החלב, הביצים והשמן.
  • שופכים את קערת הנוזלים לתוך קערת היבשים וטורפים עד לבלילה חלקה.
  • נחמם מחבת נונסטיק משומנת בחמאה, נשמן היטב גם את דפנות הרינג.
  • נשים על המחבת ונשפוך פנימה קצת מהתערובת. נחלץ בעזרת סכין מהצדדים ונהפוך לצד שני.

הערות וטיפים

  • הכי טוב לרכוש רינג בגודל פנקייק זה עושה את ההבדל, אבל אם אין אפשר להכין במחבת פנקייק או במחבת קטנה קטנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.