מחממים תנור לחום נמוך 160 מעלות - תוכנית אפייה רגילה.
מרסקים יחד במעבד מזון את הפתי בר והסוכר לתערובת פירורית.
מוסיפים את החמאה ומעבדים לתערובת אחידה.
משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ ומרפדים את תחתיתה בתערובת. מהדקים היטב ליצירת בסיס יציב, בשכבה אחידה.
מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים, במהירות בינונית, כ־3 דקות.
מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס מהסוכר, תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קצף יציב ומבריק.
מרוקנים ממש בעדינות את הקצף לקערה.
מקציפים בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) את החלמונים, יתרת הסוכר ותמצית הווניל, כ־3 דקות, עד שהתערבות תפוחה ובהירה.
מוסיפים את השמנת, הגבינה ולבסוף את הקורנפלור לערבול נוסף עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מקפלים פנימה את קצף החלבונים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה אל התבנית - היא תגיע עד שולי התבנית, לא לדאוג כך צריך להיות.
להניח התבנית על רשת כשמתחתיה מונח נייר אפייה. - להניח בשלב שני למטה בתנור.
אופים שעה.
מוציאים מן התנור מיד בתום האפייה.
מגישים עם אבקת סוכר מעל.