Go Back
מתכון עראיס של חופית בן שושן

מתכון עראיס עסיסי קל להכנה

עראיס אורגינל. פיתה חצויה במילוי בשר טלה, פטרוזיליה ותבלינים. ארוחה שכולם אוהבים!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: חופית בן ששון

המצרכים

  • 1 קילו בשר (טחון עם שומן כבש)
  • 2 בצלים
  • 1 חופן כוסברה

לתיבול:

  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • פפריקה אדומה (לפי הטעם)
  • בהרט (לפי הטעם)
  • שמן זית (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • קוצצים 2 בצלים וחופן כוסברה.
  • מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה אדומה, מעט בהרט ושמן לפי העין.
  • מערבבים טוב מניחים בצד למשך חצי שעה.
  • חוצים פיתות לחצי ומכניסים כמות נכבדת של הבשר.
  • מניחים על מחבת פסים עם מעט שמן זית.
  • תחילה עם הצד הפתוח של הבשר כדי שייסגר ואחרי זה מכל צד.
  • לאחר מכן מכניסים לתנור על טורבו למשך 7 דק על 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.