לפני שמתחילים נחמם תנור ל-160 מעלות.
נשים במיקסר את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ונקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף תפוח.
אחרי זאת נוריד את המהירות ונוסיף כוס שמן, כוס מיץ תפוזים, חצי כוס מים, ו-2 וחצי כוסות קמח עם אבקת אפייה.
נשפוך את הבלילה לתבנית שלנו ומשאירים ממנה מעט.
כעת נמיס את השוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרו ונערבב אותו עם כף שמן.
לאחר מכן נערבב אותו עם הבלילה שנותר ונשפוך לתבנית העוגה.
נערבב לקבלת המראה כמו בתמונה ואז שמים לאפייה בתנור למשך 40 דקות, עד שהקיסם יוצא יבש.