בקערת מיקסר, מוסיפים קילו של קמח יחד עם קמצוץ של מלח ומערבבים היטב.
לאחר מכן, מוסיפים לפי הסדר הבא: 1 כוס סוכר (בכוס חד פעמי חם), את העיסה (הסטרטר) של בצק השמרים.
אחרי זאת מוסיפים כוס שמן (בכוס חד פעמי קר), 4 ביצים, 2 שקיות סוכר וניל, 1.5 כוסות מים פושרים (מומלץ להתחיל בכוס אחת).
מערבבים את כל החומרים היטב עד שמתקבל בצק מעט דביק (אל דאגה הוא מתייצב בשלב התפיחה).
מתפיחים כשעה, ומחלקים ל- 8 כדורים כך שכל 2 כדורים מרכיבים עוגה. מכסים אותם ומניחים כ- 15 דקות.
מרדדים כדור ומורחים את מלית הרצויה, מגלגלים לצורת רולדה, וחוזרים על אותו הדבר עם כל השאר.
לוקחים 2 רולדות ומסובבים יחד לצורת בורג.
לשמן תבנית חד פעמית ולהעביר פנימה את הבצק להתפחה של חצי שעה נוספת. - הצעד הזה חובה להצלחת המתכון!!
לאחר שסיימנו עם שלב ההתפחה, למרוח ביצה טרופה ולחרוץ באופן קל עם סכין חדה על הבורג - זה עוזר לאוויר להשתחרר במהלך האפייה והבורג לא מתבקע.
מעבירים לתנור, ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות.
במקרה שהחלק העליון מקבל צבע מהר, פשוט מכסים עם נייר אלומיניום וממשיכים באפייה. לפחות 50 דקות.