לערבב בקערה בעזרת כף שבולת שועל, קמח כוסמין ושמרים יבשים. להוסיף שמן זית, מייפל, מלח וכוס וחצי מים פושרים.
בידיים משומנות לשים את הבצק כמה דקות עד לאיחוד, אין צורך בלישה ארוכה, הבצק יוצא מעט דביק ורך זה בסדר, שיבולת השועל תמשיך להתנפח ולספוח נוזלים.
אם הבצק דליל מדי אפשר להוסיף עוד 1/4 כוס קמח. להניח להתפחה במקום חמים כשעה.
בידיים משומנות ליצור כדורים מעט פחוסים, יוצאות כ- 9 לחמניות. להניח ללחמניות לנוח לעוד 15 דקות.
למרוח בביצה/מעט חלב סויה ולפזר מעט שיבולת שועל מעל כל לחמנייה. לאפות בתנור שחומם על 175 מעלות כ25-30 דקות.