נערבב את כל החומרים ונלוש במעבד מזון עם וו-לישה. מי שרוצה אפשר ללוש גם ביד.
ניתן לבצק לנוח כחצי שעה עם ניילון מעל ואז נלוש שוב עם ידיים מקומחות ונחלק ל - 19 כדורים.
ניתן לכדורים לנוח כ-10 דקות ואז נרדד אותם ונקמח אותם אחד על השני למניעת הידבקות אחד עם השני.
לתת להם לנוח שוב מעט. אחרי זאת ניקח כל עלה מרודד וננער את הקמח.
נפתח עם הידיים את הכדורים המרודדים לעלה דק ונטפטף מעט שמן מעל על כל העלה.
נקפל כל עלה לשליש ואז שוב לשליש, את המלבן שנוצר מקפלים שוב לשליש ואז שוב לשליש עד שנוצר ריבוע.
נמשיך ככה עם כל העלים המרודדים באופן דומה.
לאחר הסיום נשים באמצע כל ריבוע מילוי ונקפל את הקצוות באלכסון אחת על השנייה.
אחרי זאת נשים על מגש אפיה נטפטף מעל מעט שמן ונאפה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות חום עד להזהבה.