מחממים שוב את התנור ל 240 מעלות טורבו ומניחים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור.
בקערה גדולה מערבבים עם מטרפה ידנית את הגבינה הלבנה, גבינת השמנת, הסוכר והחלמונים וטורפים הכל היטב.
מוסיפים את הקמח המנופה והקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
בסוף מוסיפים את השמנת המתוקה ותמצית וניל ומערבבים למסה אחידה וחלקה ומניחים בצד.
בקערת המיקסר נקציף 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב אך לא קשה מדי, אפשר להגיד קצת רך.
מוסיפים בהדרגה לתערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עד שהכל מתאחד ומתקבלת לנו תערובת חלקה.
מעבירים לתבנית מעל התחתית שאפינו ומיישרים את המסה ע"י מכות קטנות של התבנית על השיש - כך שהעוגה תצא חלקה ואחידה בלי אוויר מבפנים.
מגביהים את התבנית עם נייר אפייה מסביב בחלקה הפנימי ומשמנת את נייר האפייה כך שאם העוגה עוברת את גובה התבנית היא לא תישפך החוצה.
מכניסים לתנור שחיממנו מראש לרבע שעה או עד שמקבלים צבע יפה ואחיד על כל העוגה.
מורידים את החום ל 150 מעלות טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו שעה עד שעה ורבע עד שהעוגה מתייצבת.
מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד כרבע שעה.
מוציאים ומצננים ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות לפחות או עדיפות ללילה שלם (היא טעימה הרבה יותר כשהיא עוברת לילה במקרר).
לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר ונהנים..