Go Back

עוגת שיש טעימה וקלה להכנה

עוגת שיש מדליקה למראה, קלה להכנה, אוורירית וטעימה שכל האורחים יחמיאו!
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: אלה לבייב

ציוד

כוס מידה: כוס חד פעמי קר

המצרכים

  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן
  • 2 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • מכינים 2 בלילות ב 2 קערות.(הכמויות הם לבלילה אחת, תכפילו כמויות!)
  • לערבב טוב טוב כל המצרכים ואז להוסיף לאחת הקערות 2 כפות קקאו ומערבבת.
  • לוקחים תבנית אפיה משמנים אותה
  • שופכים לתוכה קצת מהבלילה הלבנה ואז עליה קצת מהבלילה הכהה וכך הלאה עד שמסתיימות הבלילות.
  • את הצורה עושים עם שיפוד מעץ מהקצה של התבנית למרכז ואח"כ מהמרכז לקצה של התבנית.
  • לאפות על 180 מעלות 40 דקות (לבדוק עם קיסם עץ).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.