לערבב יחדיו את כל מרכיבי הבצק, מומלץ לעשות זאת בקערת מיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד, חלק ורך למגע.
את הבצק שהתקבל נחלק לשתיים. את החלק הראשון נשטח בצורה אחידה על תבנית משומנת. את החלק הנותר נשמור בצד.
את מצרכי המילוי, מלבד החלמונים, נחמם בסיר עד שהכול נמס - לאחר מכן נכבה את הגז ונמתין שיתקרר מעט.
לאחר שהתקרר ניתן להוסיף פנימה את החלמונים והקמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
את התערובת המתקבלת יש ליצוק לתוך התבנית עם הבצק.
לאחר מכן יש ליצור את השכבה העליונה אשר מכסה את הכול בעזרת הבצק הנותר בצד.
נשטח אותו באמצעות מערוך על משטח מקומח וליצור את צורת התבנית.
נרים בזהירות ולהניח על שכבת מילוי השוקולד.
נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
ראשית נאפה למשך 20 דקות ולאחר מכן נכסה את העוגה בנייר כסף ונאפה לחצי שעה נוספת.
בחלוף הזמן נכבה את התנור ונשאיר את העודה בפנים לרבע שעה.
לאחר מכן נוציא את העוגה וניתן לה להתקרר.
לבסוף נקשט באבקת סוכר ונחתוך לריבועים.