3/4כוס חלב(להוסיף כל פעם קצת כדי להגיע למרקם צמיג ונשפך של עוגה)
לציפוי:
125מ"ל שמנת מתוקה
100גרם שוקולד מריר 60%(הרבה יותר טעים לעומת מריר רגיל)
אופן ההכנה
נערבב הכל במטרפה, נשפוך לתבנית (בינונית, אם רוצים בתבנית ענקית נכפיל כמויות) משומנת היטב ולאפות על 180 למשך כ 35 דקות.
טיפ: כדי שתצא לחה נבדוק קודם כל בתנור סגור אם העוגה רוטטת (להכות קלות על התנור) לפני שהזמן נגמר. אם אין רטט אז זה סימן שהיא כבר אפויה ואפשר לבדוק אותה בקיסם שאמור לצאת עם פירורים לחים.
נכין ציפוי במיקרוגל - נמיס בפולסים של עשרים שניות רק עד שנמס ולערבב.
לשפוך על העוגה ולהנות
הערות וטיפים
לגרסת פרווה יש להחליף חלב במים, ושמנת בצמחית או קרם קוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.