הכמות של צמות הגבינה היא כמחצית הבצק ניתן להכין עוד מאפה מהכמות, יוצא סך הכל שתי עוגות.
בקערת המיקסר נשים את הקמח שמרים וסוכר עם מעט מים.
להוסיף בהדרגה את השמן חמאה ומים בהדרגה - הבצק צריך להיות רך וגמיש.
להתפיח ללוש, ולרדד על משטח מקומח את הבצק.
לערבב היטב את הגבינה ושאר חומרי מילוי - הביצה הסוכר אינסטנט וניל.
לחתוך בסכין את צידי הבצק לשורות שוות, ולהניח את המילוי באמצע, לסגור מימין לשמאל בהצלבה.
להניח בתבנית להתפיח, למרוח בביצה, לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שהמאפה זהוב ויפה.
ניתן לצפות במי סוכר: להרתיח כוס סוכר וכוס וחצי מים עם מעט לימון, ולמרוח על המאפה.