Go Back
מתכון לסושי שוקולד

מתכון סושי שוקולד בטעמים

 סושי שוקולד וקוקוס, קינוח מפנק שמכינים בקלות וללא אפייה, עם מראה מרשים במיוחד!
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ½1 חבילות פתי בר (300)
  • ½ כוס קקאו
  • ¼1 כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם )
  • מחמאה (50 גרם )
  • 1 כפית רום

החומרים לקוקוס

  • 1 שקית אבקת סוכר
  • 1 חבילה מחמאה (200 גרם)
  • 2 כוסות קוקוס
  • 4 כפות חלב

אופן ההכנה

  • נשים בסיר קקאו, חלב, שוקולד מריר, מחמאה, ונמיס על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
  • נוריד מהאש ונוסיף כפית רום ונשפוך אותה על הביסקוויטים שפוררנו, לערבב, ולתת לזה להתקרר מעט.
  • ניקח נייר אפייה, נרטיב אותו ונניח על השיש ולאחר מכן לשים את התערובת על הנייר ומעל עוד נייר אפייה משומן. לשטח עם מערוך לריבוע ענק.אפשר גם לעשות 2 רולדות על אותו אופן פשוט לחלק את התערובת לשתיים.
  • לאחר מכן לוקחים קערית ושמים בתוכה את הקוקוס, ה100 גרם אבקת הסוכר, וה200 גרם המחמאה המומסת והחלב
  • נערבב ונמרח על תערובת הביסקוויטים עם ידיים רטובות.
  • נגלגל לרולדה ונכניס למקפיא לשעה ואז פורסים לפרוסות ונהנים.

ניתן להכין גם גנאש:

  • 50 גרם שמנת מתוקה. 100 גרם שוקולד מריר, לערבב על הגז עד לסמיכות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.