נשים בסיר קקאו, חלב, שוקולד מריר, מחמאה, ונמיס על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
נוריד מהאש ונוסיף כפית רום ונשפוך אותה על הביסקוויטים שפוררנו, לערבב, ולתת לזה להתקרר מעט.
ניקח נייר אפייה, נרטיב אותו ונניח על השיש ולאחר מכן לשים את התערובת על הנייר ומעל עוד נייר אפייה משומן. לשטח עם מערוך לריבוע ענק.אפשר גם לעשות 2 רולדות על אותו אופן פשוט לחלק את התערובת לשתיים.
לאחר מכן לוקחים קערית ושמים בתוכה את הקוקוס, ה100 גרם אבקת הסוכר, וה200 גרם המחמאה המומסת והחלב
נערבב ונמרח על תערובת הביסקוויטים עם ידיים רטובות.
נגלגל לרולדה ונכניס למקפיא לשעה ואז פורסים לפרוסות ונהנים.