בקערה מערבבים קורנפלור, קקאו, שוקולית ואבקת אפיה.
בקערה אחרת מקציפים את הביצים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים במשך 3 דקות. מוסיפים שמן וממשכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח מעט.
לקערת היבשים מוסיפים את המים ומערבבים במיקסר, מוסיפים את הקצף ביצים ומערבבים עם מרית לתערובת אחידה.
משמנים תבנית אלומיניום גדולה ויוצקים את התערובות
מחממים תנור 180 מעלות ואופים כ-30-40 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
להכנת הגנאש - מרתיחים את השמנת מתוקה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד והחמאה. ממתינים 2 דקות ומערבבים.
כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה, מחוררים אותה עם קיסם עד התחתית ושופכים את הגנאש מעל העוגה. מצננים את העוגה לטמפ’ החדר ושומרים את העוגה בקירור.