בקערת מיקסר שתי כפות שמרים יבשים עם 500 מ"ל מים פושרים.
3 כפות סוכר ולהמתין 5 דקות שהשמרים יתססו.
נוסיף חצי כוס שמן.
נוסיף שקית של משפר אפייה או שקית אחת אבקת אפייה.
נוסיף גם קילו קמח מנופה ונתחיל לערבל.
כשנוצר בצק להוסיף כף מלח ולהמשיך לערבל 8 דקות עד לבצק קטיפתי ורך.
לתת תפיחה שעה ולהדליק תנור על 200 מעלות.
יוצרים צורות.
נותנים תפיחה נוספת של עוד כחצי שעה (קצת יותר אם מכינים בחורף כשקר).
למרוח בביצה ובסילאן.
לפזר שומשום, קצח או כל מה שאוהבים.
אופים בתנור עד להזהבה על 200 מעלות.