Go Back
פילה אמנון בתנור ברוטב טעים

פילה אמנון בתנור

פילה אמנון עם בטטה בתנור. ארוחה קלה, טעימה ומזינה שמכינים בקלות!
ציון 4.67 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: דבי וזאנה

המצרכים

  • 6 חתיכות פילה אמנון
  • 4 עגבניות
  • 2 גמבות
  • 3 פלפל ירוק חריף
  • 1 ראש שום
  • 1 בטטה

רוטב:

  • חצי כוס שמן
  • כוסברה יבשה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • ¾ כוס רוטב צ'ילי
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • ½ לימון סחוט
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • משרים את הדגים במלח גס ולימון לחצי שעה.
  • מסדרים בתבנית (פיירקס עדיף) פרוסות של עגבניות, גמבות חתוכות, פלפל ירוק חריף חתוך, שום פרוס ובטטה חתוכה.
  • שוטפים את הדגים ומסדרים בתבנית.
  • בקערה שמים חצי כוס שמן, כוסברה יבשה, פפריקה מתוקה, שלושת רבעי כוס רוטב צ'ילי, פלפל שחור, חצי לימון סחוט, מלח מערבבים ושופכים על הדגים.
  • מוסיפים כוס מים חמים ומכניסים לתנור בחום 200 לעשרים דקות עד חצי שעה.
  • מידי פעם מרטיבים את הדגים עם הרוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.