Go Back
עוגת גבינה של בית מלון

עוגת גבינה של בית מלון

עוגת גבינה של בית מלון, טעימה ומפנקת. ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

ציוד

כוס מידה חד פעמי קר
תבנית: חד פעמי מלבנית בגודל 22*31

המצרכים

  • 1 קילו גבינה לבנה (9% או 5%)
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 6 ביצים
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות קורנפלור

להגשה:

  • אבקת סוכר/סירופ מייפל

אופן ההכנה

  • בקערה טורפים את הגבינה והסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס.
  • טורפים פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית (לא מקציפים). עד שהכל מתאחד.
  • מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ומוסיפים אינסטנט פודינג וניל, קמח וקורנפלור.
  • טורפים היטב עד שנעלמים כל הגושים.
  • מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים היטב.
  • מוזגים את התערובת לתבנית משומנת.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי.
  • העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. (מי שרוצה זהוב יותר כמוני אפשר).
  • ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ולפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.