בקערה טורפים את הגבינה והסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס.
טורפים פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית (לא מקציפים). עד שהכל מתאחד.
מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ומוסיפים אינסטנט פודינג וניל, קמח וקורנפלור.
טורפים היטב עד שנעלמים כל הגושים.
מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים היטב.
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ואופים כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי.
העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. (מי שרוצה זהוב יותר כמוני אפשר).
ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ולפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים.