Go Back
עוגת גבינה תפוחים בחושה

עוגת גבינה תפוחים בחושה

עוגת גבינה תפוחים בחושה מפנקת המיוחד. עוגה קלה להכנה שכל אחד יכול להכין.
ציון 4.35 על ידי 105 דירוגים
באדיבות: ג'ודי פלטי

ציוד

תבנית בינונית 30X27
כוס אוניברסלית 240 סמ''ק

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס צימוקים
  • ¾ כוס שמן
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (250 גרם - או שמנת חמוצה 9% 200 מ"ל)
  • 4 תפוחי עץ ( קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • בקערה מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה.
  • בקערה נוספת נקציף ביחד את הביצים, הסוכר, השמן והגבינה.
  • נוסיף את הקמח ונערבב לעיסת בצק חלקה.
  • נבשל במיקרוגל את תפוחי העץ למשך כשש דקות - ונקרר אותם.
  • נוסיף את התפוחים לקערת הבצק תוך ערבוב. נוסיף גם את הצימוקים.
  • נשמן את התבנית ונקמח מעט.
  • נוסיף לתבנית את העיסה ונפזר מלמעלה את הסוכר שמעורבב עם הקינמון.
  • נאפה על 170 מעלות טורבו למשך כ- 30-40 דקות.
  • העוגה יוצאת לחה ועסיסית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.