Go Back
נתחי סינטה

נתחי סינטה במחבת בטעם משגע

נתחי סינטה צרובות בשמן זית עם מוקפץ אסיאתי - מביאים את המטבח הסיני עד אליכם!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
זמן הכנה: 30 minutes
סה״כ זמן: 30 minutes
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

מצרכים לסינטה:

  • שמן זית
  • 8 חתיכות סינטה דקות
  • פלפל שחור גרוס ( לפי הטעם)
  • מלח ים אטלני

מצרכים למוקפץ:

  • 1 גמבה צבעונית ( רצועות )
  • 1 גזר (גפרורים)
  • 1 בצל (רצועות)
  • נבטים
  • כרוב לבן ( חתוך)
  • 4 בצלים ירוקים
  • 2 שיני שום (קצוץ)
  • 1 חבילה נודלס (מבושל מראש)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כפית מרק עוף
  • רוטב סויה מתוקה ורגילה (לפי הטעם)
  • רוטב צ'ילי מתוק (לפי הטעם)
  • מעט שמן שומשום

אופן ההכנה

הכנה הסינטה:

  • משרים בשמן זית 8 חתיכות סינטה לכמה דקות
  • מחמים היטב מחבת פסים/ פלנצ'ה ומניחים את הנתחים, לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח ים אטלני וצורבים משני הצדדים.
  • להיזהר! צליית יתר גורמת לייבוש הסטייק. אני צולה ממש מעט זמן, 2-3 דקות מכל צד.

הכנת המוקפץ:

  • להקפיץ בנפרד: רצועות גמבה צבעונית, גפרורי גזר, רצועות בצל, נבטים, כרוב לבן חתוך, בצל ירוק, שום קצוץ.
  • עכשיו מחברים הכל יחד ולכל מוסיפים נודלס שבישלנו מראש (מצורפת תמונה של הנודלס למטה)
  • לתבל בפלפל שחור, כפית אחת של מרק עוף, רוטב סויה מתוקה ורגילה, רוטב צ'ילי מתוק, ומעט שמן שומשום.
  • לערבב הכל טוב טוב ביחד.
  • אפשר לאכול לבד או לחתוך את נתחי הסינטה (או עוף) לרצועות ולהוסיף

הערות וטיפים

תמונה של נודלס:
נתחי סינטה
צילום: מורן תורגמן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.