לטגן בצל עם כף שמן זית במחבת טפלון, להשרות את הברוקולי במים חמים ל-5 דקות, לבשל את הכרובית 5 דקות, לחתוך את הבטטה לקוביות (אין צורך לבשל את הבטטה לפני)
בתוך קערה לטרוף 5 ביצים, להוסיף את הבטטה, ואת הברוקולי והכרובית אחרי סינון
לערבב טוב טוב עם כל שאר התבלינים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן את נייר האפייה), ולפזר למעלה מעט פרורי לחם. להכניס לתנור שחומם על 160 מעלות כ-45 דקות
לשדרוג אפשר להוסיף גזר מגורד, קישוא מגורד, גמבה וירקות שאוהבים