Go Back
פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי וכרובית פרווה קלה

מתכון קליל ובריא של פשטידת ברוקולי, כרובית ובטטה, מזינה ומשביעה בטעם משובח ועשיר ומרקם רך. מנת צהריים נהדרת או תוספת מבורכת לכל ארוחה!
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
באדיבות:  נורית רפולי

ציוד

מחבת טפלון

המצרכים

  • 2 בצלים
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 שקית ברוקולי
  • 1 כרובית קצוצה
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 5 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ½ כפית אבקת מרק עוף ( פרווה, אם אין אז לוותר)

אופן ההכנה

  • לטגן בצל עם כף שמן זית במחבת טפלון, להשרות את הברוקולי במים חמים ל-5 דקות, לבשל את הכרובית 5 דקות, לחתוך את הבטטה לקוביות (אין צורך לבשל את הבטטה לפני)
  • בתוך קערה לטרוף 5 ביצים, להוסיף את הבטטה, ואת הברוקולי והכרובית אחרי סינון
  • לערבב טוב טוב עם כל שאר התבלינים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן את נייר האפייה), ולפזר למעלה מעט פרורי לחם. להכניס לתנור שחומם על 160 מעלות כ-45 דקות
  • לשדרוג אפשר להוסיף גזר מגורד, קישוא מגורד, גמבה וירקות שאוהבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.