Go Back
מה עושים עם שאריות עוגה משבת מכינים עוגת בוטיק מטריפה ב 6 דקות

עוגת שכבות בוטיק קלה ב-6 דקות

שאריות עוגה במקרר? פרוסה או שתיים שאף אחד לא יאכל? תכינו עוגה מטריפה, מרשימה, טעימה ומפנקת במיוחד בכלום זמן!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: דורית כהן

המצרכים

לבסיס:

  • שאריות עוגת שוקולד או טורט (או כדורי שוקולד שנשארו)

לקרם:

  • ½ ליטר שמנת מתוקה
  • 3 חפיסות שוקולד מריר (300 גרם)

להרטבת העוגה:

  • ½ כוס מים חמים
  • 1 כף נס קפה
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

  • נרפד את בסיס העוגה - בשאריות של עוגת שוקולד או טורט או כדורי שוקולד.
  • נרטיב בנס קפה ונמתין לספיגה.
  • נקציף את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר וחצי כוס חלב.
  • במיקרוגל נמיס בפולסים את השוקולד המריר עם חמש כפות חלב.
  • ניקח חצי מכמות השוקולד המומס ונערבב עם חצי מכמות השמנת.
  • נמרח על הבסיס.
  • ושוב נרפד מעל עם בסיס עוגה או פירורי כדורי שוקולד.
  • נרטיב עם הנס קפה ושוב נמרח את הקצפת שנותרה.
  • מעל הכל נשפוך את יתרת הגנאש השוקולד.

הערות וטיפים

ניתן לעטר באגוזים גרוסים, קוקוס קלוי וכו'.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.