להקציף בקערה את החלבונים.
להוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל, ולהקציף עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה.
בקערה נפרדת נקציף את החלמונים.
להוסיף את הגבינה והשמנת ולערבב (אפשר עם מרית, עדיף עם מיקסר).
להוסיף את הקורנפלור הפודינג והלימון ולערבב טוב טוב.
להוסיף 2 כפות מהקצפת לבלילה ולערבב רגיל.
להוסיף את יתרת הקצפת ולקפל עד לאיחוד.
משמנים תבנית שמים נייר אפיה.
שמים את הבלילה. דופקים על השיש 2 דפיקות קלות.
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ 5 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות. למשך שעה.
לכבות את התנור להשאיר בתנור חצי שעה(העוגה גבוה ויורדת קצת).
לא להוציא מהתבנית לפני צינון מלא.