בקערה נערבב קמח, סוכר וניל וסוכר.
נעשה גומה ונכניס ביצים טרופות, שמן, מיץ תפוזים או חלב וגרידת תפוז.
נערבב הכל ונשפוך 3/4 מכמות הבלילה לתבנית משומנת 22 או קוגלהוף (או יותר גדולה אבל העוגה תצא קצת יותר נמוך).
לבלילה שהשארנו נוסיף 3 כפות קקאו ונערבב ונשפוך מעל הבלילה הלבנה ונקשקש קצת עם קיסם.
נאפה מדף שני מלמטה בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
אני אפיתי בסיר פלא והפכתי כשהעוגה התקררה.