Go Back
עוגת שמנת ב 10 דקות

עוגת שמנת קלה ב-10 דקות

עוגה קלילה ואוורירית שמתקתקים במהירות כאשר מפתיעים אתכם אורחים ואז רק מרשימים!
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: מלי מלכה

ציוד

תבנית: תבנית בקוטר 24.

המצרכים

לתחתית:

  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)
  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)

לקרם:

  • 4 גביעים שמנת של פעם (800 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • 1 חבילה של אינסטנט פודינג (80 גרם)
  • 200 גרם סוכר

קצפת:

  • 2 גביע שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 אינסטנט פודינג (80 גרם)

אופן ההכנה

לתחתית:

  • נמיס חמאה עם שרוול פתי בר טחונים ונהדק בתבנית.

לקרם:

  • בקערה נפרדת נוסיף ארבע שמנת של פעם וארבע ביצים, חבילה של אינסטנט פודינג, כוס סוכר.
  • נערבב היטב להוסיף על העוגה.
  • נאפה על 180 מעלות 45 דקות.
  • נצנן היטב ומעל אפשר להוסיף קצפת או לגרד שוקולד ואז למקרר לכמה שעות עד להתייצבות.

לקצפת:

  • להקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטינג פודינג לקצף יציב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.