Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שמנת קלה ב-10 דקות
עוגה קלילה ואוורירית שמתקתקים במהירות כאשר מפתיעים אתכם אורחים ואז רק מרשימים!
ציון
4.60
על ידי
15
דירוגים
באדיבות:
מלי מלכה
ציוד
תבנית: תבנית בקוטר 24.
המצרכים
לתחתית:
▢
1
חבילה
חמאה
(100 גרם)
▢
1
שרוול פתי בר
(250 גרם)
לקרם:
▢
4
גביעים
שמנת של פעם
(800 מ"ל)
▢
4
ביצים
▢
1
חבילה של אינסטנט פודינג
(80 גרם)
▢
200
גרם
סוכר
קצפת:
▢
2
גביע
שמנת מתוקה
(500 מ"ל)
▢
1
אינסטנט פודינג
(80 גרם)
אופן ההכנה
לתחתית:
נמיס חמאה עם שרוול פתי בר טחונים ונהדק בתבנית.
לקרם:
בקערה נפרדת נוסיף ארבע שמנת של פעם וארבע ביצים, חבילה של אינסטנט פודינג, כוס סוכר.
נערבב היטב להוסיף על העוגה.
נאפה על 180 מעלות 45 דקות.
נצנן היטב ומעל אפשר להוסיף קצפת או לגרד שוקולד ואז למקרר לכמה שעות עד להתייצבות.
לקצפת:
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטינג פודינג לקצף יציב.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.