לשים בקערת המיקסר קמח שמרים, סוכר וסוכר וניל ולערבב.
להוסיף כוס מים וביצים ולהתחיל ללוש כשתי דקות.
להוסיף שמן ולהמשיך ללוש עוד 3 דקות.
להוסיף את המלח ומים כמה שצריך מהכוס השנייה עד לקבלת בצק רך ונעים (בסך הכל כ - 10 דקות לישה).
להתפיח שעה.
לחלק את הבצק.
למרוח שוקולד, לפזר חלבה ולגלגל.
לתת תפיחה של חצי שעה.
למרוח ביצה עם קצת סוכר ולפזר שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 30-35 או עד שמזהיב.
להוציא ולמרוח למעלה סירופ.