Go Back
עוגה בחושה קלה וטעימה

עוגת טורט גבינה בטעם אדיר

קלילה להכנה מושלמת ומרשימה במיוחד, מתאימה לשבת ולאירוח חגיגי - אז רוצו להכין!
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: נירית טירי 

ציוד

תבנית גודל 22/24

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 חבילה גבינה (250 גרם)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • שקדים מולבנים פרוסים (לפיזור)
  • מייפל (לזילוף)

אופן ההכנה

  • להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל.
  • להוסיף את הגבינה השמנת והשמן.
  • להוסיף את אבקת האפייה לקמח.
  • להוריד את מהירות ההקצפה.
  • להוסיף לקערה לערבב היטב אבל לא יותר מידי רק עד שהקמח נבלע.
  • לשמן את התבנית ולאפות בחום 180° לחמש דקות.
  • להוציא ולפזר את השקדים מעל ולאפות עוד כחצי שעה.
  • מיד שהעוגה יוצאת לשפוך בנדיבות מייפל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.