מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא, לאחר מכן מקלפים אותם ומועכים היטב.
בעזרת פומפייה מגרדים את הבצל הירוק או הבצל הרגיל.
מוסיפים אותם לקערה, ואז מוסיפים את הכוסברה, הביצים, פירורי הלחם הרגילים, אבקת אפיה או לחילופין 2 כפות מיץ לימון.
מוסיפים תבלינים מלח, פלפל, כמון, 1 כף מרק עוף.
בעזרת ידיים רטובות מעט עם קצת שמן במים יוצרים את הקציצות ותוך כדי לטבול את הידיים מעת לעת.
מטגנים משני הכיוונים טוב טוב בשמן חם ולא עמוק, מניחים על נייר סופג.