להביא את תפוחי האדמה לרתיחה עד שיהיו רכים.
במקביל, לבשל 3 ביצים קשות.
לקחת קערה למעוך הכל עם המועך לקצוץ חופן פטרוזיליה בנדיבות להוסיף לקערה.
לאחר מכן לשבור 7 ביצים שלמות להוסיף שקית אחת של אפייה + מלח ופלפל מעט מרק עוף לא חובה.
לקחת סיר עמוק לשים שמן בנדיבות על אש גבוהה לאחר שהשמן חם מאוד שמים את הבלילה לתוך הסיר מנמיכים ישר את האש לחום נמוך בינוני למשך 15 דקות.
לאחר מכן מעבירים לתנור שחיממנו מראש ל - 200 מעלות.
מוציאים כשרואים שהפשטידה נהייתה חומה מלמעלה מוציאים מהתנור והופכים על צלחת שטוחה או מגש.