Go Back
עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית

עוגת גבינה בחושה קלה ומדהימה

עוגת גבינה בחושה, קלה להכנה, חגיגית ומרעננת להגשה, טעימה וגורפת מחמאות!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

כוס המידה: חד פעמי קרה
תבנית: מלבנית 22*30

המצרכים

  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם)
  • 5 ביצים (שלמות)
  • ¼ 1 כוסות קמח תופח (בפסח - כשר לפסח)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית מיץ לימון
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • נקציף במיקסר ביצים שלמות ונוסיף סוכר בהדרגה (הקצף צריך להיות גבוה ותפוח).
  • ננמיך מהירות המיקסר, ונוסיף את הגבינה את השמן קמח לימון ווניל.
  • נשמן תבנית ונאפה בתנור שחומם מראש. 180 מעלות כ-10 דקות.
  • נוריד מעלות לכ-160, ונאפה כ-50 דק. עד שהשכבה העליונה זהובה ואפויה.
  • אפשרי לפתוח את דלת התנור ולבדוק, אין צורך לשים בתחתית מים.
  • לאחר האפייה נוציא מהתנור. אפשר לאכול אותה חמימה ללא צורך בקירור.
  • לפזר באבקת סוכר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.